Alsancak Kepenk 0 533 047 29 80


Alsancak Kepenk satış montaj telefon numarası; 0 533 047 29 80
Otomatik Kepenkler, hayatınıza kolaylık ve güvenlik sağlayan otomasyon sistemlerinde ön plana çıkmıştır. Kepenk sistemleri farklı renkleri modelleri ile otomatik olarak da istediğiniz zaman hızlı ve pratik şekilde açıp kapamanıza destekçi olacaktır. Alsancak kepenk sistemleri rengi ve modeli her mekana uyum sağlamaktadır. Uzaktan kumandalı olma özelliğiyle sizlere zaman kazandıracak olan kepenk sistemleri uygulanacak olan alana kepenk profilleri kullanarak hem güvenlik hem de dışardan gelen etkenlere karşı sizleri ve dükkanınızı koruyarak en az maliyetle sizleri mutlu etmektedir.  Alsancak Kepenk uyglamalarımız Çelik Sarmal Otomatik Kepenkleri tercihe göre galveniz veya Alüminyumdan tamamı kapalı, pencereli veya içerisini gösteren mikro delikli transparan malzemelerden imal edilirler. Sistemde kullanılan kepenk ağırlıklarına uygun motorların manuel olarak kumanda edilebilmelerinin yanısıra; istenirse elektrik kesildiğinde devreye giren uzaktan kumandalı güç kaynakları da sisteme ilave edilebilmektedir. Kepenkler dışarıdan kilitli anahtar, uzaktan kumanda ve diğer tüm elektronik opsiyonlar ile çalışabilmektedir. Profesyonel ekiplerimiz ile günün her saati hizmet vermekte, her türlü kepenk uygulamaları için alternatifli çözümlere imza atmaktayız. 

Alsancak kepenk sistemleri satış ve montaj servis hizmeti sunan firmamız Otomatik kepenk fiyatları, montaj yapılacak alana, kepenkte kullanılacak olan malzemenin kalitesi ve çeşidine, harcanan işçiliğe göre farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle internet ortamında net bir fiyat belirtilmesi mümkün değildir. En uygun otomatik kepenk fiyatları için bzimile irtibata geçtiğinizde yetkililerimiz ihtiyacınıza uygun otomatik kepenk sistemi konusunda sizlere detaylı bilgilendirme yapacak ve en uygun fiyatları sunacaklardır. Dilediğiniz taktirde otomatik kepenk fiyatı almak için ücretsiz keşif hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Kepenkler Garaj gibi yerlerin güvenliğini sağlama amaçlı olarak tercih edilir.  Güvenlik ihtiyacı duyulan her alanda kullanılabilir. Garaj giriş – çıkışları, dükkân, cafe, barlar, bahçe, depo ve fabrikalar kullanım alanlarından yalnızca birkaçıdır.


Otomatik kepenk sistemleri tam kapama yapabildiği gibi delikli otomatik kepenkler ile mağazanın içinin bir kısmı mağaza kapalıyken bile görünebilir. Bu, tamamen müşterinin talebi doğrultusunda yapılan bir şeydir, eğer müşteri tam kapanma istiyorsa otomatik kepenk sistemi buna göre tasarlanır.


Kepenk Modelleri ve Çeşitleri;

Manuel kepenkler,
Elektrikli otomatik kepenkler,
Motorlu otomatik kepenkler,
Pencereler de kullanılan manuel ve otomatik kepenkler,
Kapılarda kullanılan manuel ve otomatik kepenkler,
Garajlar da kullanılan manuel ve otomatik kepenkler.

İzmir Alsancak Otomatik kepenk çeşitleri hepsi aynı sağlamlıkta ve kalitede olup üstlenici firma garantisi altında satılmaktadır. Kullanılan malzemeler her birinde birinci sınıf kalitede olup zorlu hava ve çevre şartlarına uzun süre rahatlıkla dayanmaktadır. Herhangi bir nedenle oluşabilecek aksaklık ve arızaların anında müdahalesi tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Otomatik kepenk çeşitleri kapı, pencere ve garaj kapısı olarak kullanıldıkları yer bakımından üçe ayırmak çok da yanlış olmaz.

Garaj kepenklerinde bir fotosel yardımı ile araç garaja yakınlaştığı zaman otomatik olarak açılması sağlanmakta aracın geçişi tamamlandığında ise gene kendiliğinde kapanışı gerçekleşmektedir.

Pencere ve kapı sistemleri ise daha çok bir kumanda vasıtası ile kullanıcının isteği doğrultusunda açılıp kapanması sağlanmaktadır.Kapı kepenkleri en çok mağaza ve iş yerlerinde kullanılmasına karşın güvenlik amaçlı olarak daha çok Avrupa’da evlerde de kullanılmaya başlanmıştır.

İzmir Alsancak Kepenk firması en iyi kepenk imalatı yapanların ürünlerinin satışını yapmakta ve her ne çeşit olursa olsun bütün kepenk sistemleri en son teknoloji ve hammadde ile üretilmekte olup uzun  süre gönül rahatlığı ile kullanımı mümkündür. Sizde evinizde, mağazanızda, iş yerinizde bu yüksek teknolojinin nimetlerinde faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle irtibata geçmektir.

Özel yapısıyla, dekorasyon çalışmalarında göz dolduran alüminyum kepenkler, birçok renk seçenekleriyle üretilmektedir. Hayallerinizdeki dekor çalışmaları için, gri, metalik gri, ahşap desen, koyu ahşap desen ve beyaz renkte alüminyum çalışmalarını tercih edebilirsiniz. Bu mükemmel renk ve desen çalışmalarıyla, alüminyum otomatik kepenk sistemi, aradığınız mükemmel dekorasyon çalışmalarını bulabilirsiniz. Kullanışlı ve sağlam olan alüminyum kepenk sistemi, yıllarca dayanabilecek özelliklere sahiptir. Paslanmaz özelliklere sahip olan bu ürün, hırsızların korkulu rüyasıdır.

İzmir Alsancak Otomatik Kepenk Fiyatları; Firmamız sunduğu üstün hizmetlere karşılık müşterilerinden en uygun ekonomik fiyatı talep etmektedir. Otomatik kepenk sistemlerimiz de piyasadaki en kaliteli ve en ekonomik ürünlerdir. Ancak kepenk fiyatlar belirlenirken kullanılacak ürün, projenin uygulanacağı alan ve tercih edilen malzeme gibi faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle yer ve malzeme bilgisi olmadan fiyat vermek olanaksızdır. Eğer otomatik kepenk yaptırmak istiyorsanız iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Size özel ödeme koşulları ve avantajlı kampanyalara, firma garantili ürünlerimize ve güvenli kapılara ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

İzmir Alsancak Kepenk firmaları arasında yer alan firmamız satışını yaptığı kepenkler Sağlam yapısıyla, kırılma özelliği olmayan bu ürün, hırsızlık olaylarına karşı oldukça etkili bir özelliğe sahiptir. Tüp motor sistemiyle, otomatik açılıp kapanan sistem, motorla beraber sipariş edilebilir. Elektrik sisteminin sadece açılma ve kapanma esnasında devreye girmesi, motorun ömrünü uzatmaktadır. Bu nedenle, elektrik kullanımı için, üretici firmadan daha geniş bir bilgi alabilirsiniz. Silinebilen ve kir tutmayan özelliği ile oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Alsancak kepenk tamir

Alsancak kepenkci, Alsancak kepenk firmaları, Alsancak kepenk fiyatları, otomatik kepenk fiyatları Alsancak, Alsancak kepenkciler, Alsancak otomatik kepenk, Alsancak kepenk imalatı, Alsancak en uygun kepenk fiyatı

Kepenklerin Kullanım Alanları;

Otomatik kepenk sistemleri güvenliği sağlama amaçlı olarak pek çok yerde kullanılan yeni nesil bir kepenk sistemidir.

Mağaza
Dükkan
İşyeri
Depo
Otopark Garajlar
Ev vilallar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karşıyaka Kepenk 0 533 047 29 80

Çiğli Kepenk 0 533 047 29 80

Buca Kepenk 0 533 047 29 80